berek
sátorozóhely és íjászat

Vízitúra

Kenuzás és/vagy családi, könnyű rafting a Rába folyón!

A Rába hazánk legvadregényesebb, legromantikusabb, leggyorsabb és szerintünk legszebb folyója. A túrát a Rába felső, szebb és izgalmasabb szakaszán rendezzük. Az ismertető alatt találsz képeket a folyóról és a Rába túráról.

Az egyik legrégebbi túraszervező vagyunk a Rábán, a Vidra Vízitúra és a Rába túra az elmúlt két évtized alatt elválaszthatatlanul összeforrt. Kalandozunk a magyar és a környező országok folyóin, tavain, tengerein, de szeretett folyónkhoz mindig visszatérünk.

Kitűnő felszerelést és az egyik legképzettebb, legtapasztaltabb rábai túravezetőt a Rábán nálunk találod. Sík- és könnyű vadvizes túráinkon törhetetlen, kenuzásnál nagyon stabil és fordulékony RTM Riviera 3 személyes kenukat és kétszemélyes Necky kajakokat, családi-könnyű rafting túráinkon Gumotex Colorado raftokat, RTM, Gumotex kenuevezőket használunk.

Általában a Rába túrákon kenukkal és kajakokkal evezünk, de igény esetén könnyű vadvizes-családi rafting túrát is szervezünk a Rábán. Ezt kisgyermekes családoknak, bátortalanabb felnőtteknek, vagy csapatépítési cél esetén, illetve magas vízállásnál ajánljuk, javasoljuk.

A túra időpontja: 
Május elejétől szeptember végéig indítjuk hétvégi Rába túráinkat, de igény esetén bármikor megszervezzük a túrát, akár hétköznap is. 

A túra időtartama:
2 nap. (Van lehetőség csak az egyik napra csatlakozni.)

A túra nehézsége:
ZWC-WW I+ (könnyű vadvíz). Kezdő és gyakorlott evezősöket egyaránt várunk, úszótudás feltétel. Kisgyerekes családok is jöhetnek, ők túravezető által kormányzott raftban túráznak.

A 2 napos túra díja:
Aktuális árainkat megtalálod weboldalunkon.

Ha csak az egyik napra csatlakozol:
Aktuális árainkat megtalálod weboldalunkon.

A túra útvonala:
34 fkm. (Szombat: Szentgotthárd – Rábagyarmat 20 km, vasárnap: Rábagyarmat – Csákánydoroszló 14 km)

Az ár tartalmazza:
a szükséges felszerelések díját, a túravezetést, sofőrök visszajuttatását az autókhoz.

Találkozó:
szombaton és vasárnap is a Berek Sátorozóhelyen 9 órakor.

www.vidra-vizitura.hu