berek
sátorozóhely és íjászat

Üdvözlöm a Berek Sátorozóhely honlapján!

A vízparti sátorozóhely a Rába folyó méltán legszebb, vadvíz jellegű, hazai felső szakaszán, a Rábagyarmat - Rátót közti Rába-hídtól keletre 300 m-re található a bal parton. A magánkézben lévő, közel három hektár ligetes, csendes terület gondozott része a sátorozóhely. Az Õrségi Nemzeti Parkhoz tartozik. A közúthoz csatlakozó magánútján gépjármûvel is elérhető. A két legközelebb eső falu, Rábagyarmat és Rátót, alig több mint egy-egy km-re vannak. A sátorozóhely távolsága a Rába túrák gyakori kiindulópontjától, Szentgotthárdtól, vízen kb. 20 km, közúton ennek fele.

A Berek erőssége a természetközelség, a természetesség, a gondozottság, a biztonságosság, a többféle szolgáltatás és az ezzel együttjáró figyelmesség. Jó szívvel ajánlom Berek Sátorozóhelyet túrázóknak, piknikezőknek, az íjászatot kedvelőknek, a természetet szeretőknek és tisztelőknek!

Hely van bőven, lefoglalni nem feltétlenül szükséges. Ha egy kiválasztott részen kíván sátorozni, akkor azt érkezése előtt legalább egy nappal korábban jelezze! Ha a választott helyen több napot kíván itt tölteni, akkor három nappal előbb hívjon fel! Ha a foglalást valami okból le kell mondania, kérem, időben értesítsen! 

Telepített lakókocsi bérelhető, érdeklődjön elérhetőségeinken!
(ágyneművel nem szolgálhatok)

   

 


HUSZÁR FERENC
tulajdonos
+36 20 457 9901 vagy +36 20 420 8816 • berek.rgy@gmail.com